Something different

Gepubliceerd op 26 juli 2021 om 16:45

* Als mensen jou niet kunnen ontvangen?
* Hoe egoïstisch is het als je voor jezelf kiest?
* Meegaan in de verwachtingen van een ander?
* Is het voor jou? Je hoeft niet te snappen waarom.
Dit zijn een aantal quotes uit de Q&A van Lea, Miranda en Mathilde. Hoe kan dit gaan werken voor jou? Hieronder een klein voorbeeldje hoe het heeft gewerkt voor mij. 

- Als Acces puppy en stageloper - 

Al maanden zit ik mijzelf in de weg dat ik geen plezier meer heb in mijn werk en dat ik graag zou willen dat mijn praktijk wat beter loopt. Maar hoe?! En ja, het chauffeurswereldje is apart, daarover later meer. Mijn chauffeursleven en praktijk zijn eigenlijk twee verschillende werelden die ik het liefste zoveel mogelijk van elkaar gescheiden wil houden. En nog steeds bleef ik met de vraag 'hoe dan anders?' 
Uiteindelijk bedacht dat ik weer naar school wilde gaan. Met de Acces sessies is er ondersteuning van binnenuit met behulp van de energie, hoe zou het zijn als ik de mensen ook daadwerkelijk met iets 'zichtbaars' kon ondersteunen. Zo ben ik bij de keuze schoonheidsspecialiste gekomen. 
Binnen twee weken had ik mij aangemeld op school (en aangenomen), mijn baan opgezegd, in samenwerking gegaan om opgeleid te worden om één daagse classen te gaan hosten (organiseren) en zo zit ik ineens midden in de 'relationships done different masterclass.' O ja, tussendoor heb ik ook nog een agenda die vol loopt met afspraken van mijn praktijk! Hoe gaaf is dat?
Dit is precies waar de 'relationships done different class' over gaat. Niet zo zeer de relatie met je partner, maar de relatie met jezelf, je werk, je ouders, je kinderen. En wanneer je anders kiest, wordt er zoveel in beweging gezet op al deze vlakken in je leven. 

Zelf ben ik 23 jaar en zoals Lea zegt, een puppy in de Acces wereld. En omringd door 'oudere honden' met over het algemeen de leeftijd dat ze mijn moeder hadden kunnen zijn hahah.
Deze class is echt niet alleen voor 'oudere' mensen. Ook juist voor jongere(n)!
Dus hey, ik kijk er naar uit om omringd te worden door meer 'puppy's'. :) 
Zoals bovenstaande quote al zegt: 'Is het voor jou? Je hoeft niet te snappen waarom.'

Afgelopen week is er een Q&A geweest over deze class en voor de mensen die er niet bij konden zijn, hij is opgenomen! Hier onder staat de link.
https://www.youtube.com/watch?v=iNwrlG6QjjU 

Lea faciliteert deze class, en heeft meer informatie op haar website staan. Natuurlijk is een berichtje sturen ook altijd mogelijk.

https://www.atouchoflea.nl/product/relationships-done-different-masterclass-27-29-augustus-berlicum/?fbclid=IwAR1TF_vZzTaLOhB1Q1jAaWwW89T2K-6yLdl1umil-Okr5f0mQLtoRryytsU 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.